Vraagteken, washplate quiz, sop, foam question mark

Hoeveel weet jij van hygiëne?

Denk je dat je alles weet over hygiëne? Doe onze interactieve quiz en ontdek hoe goed je echt bent in het handhaven van een schone en gezonde leefomgeving.

Ons verhaal in cijfers

Een verhaal in cijfers: duizenden keuken gemakkelijker schoon

8000+
Klanten
7550+
Verkochte Washplates
87%
Klanttevredenheid
147+
Persberichten

De waardevolle kern van Washplate

Ontdek onze waarden en hoe ze een schone revolutie teweegbrengen.

Klantenservice washplate icoon

Klantgericht Denken

Jouw tevredenheid staat voorop, en we zijn altijd bereid om te luisteren naar jouw feedback en behoeften.

Duurzaame  vaatdoekjes, washplate, duurzaam icoon

Duurzaam

In plaats van 10 vaatdoekjes en hete wasjes, zijn nu twee doekjes voldoende en een vaatwasser die toch al draait! Na jaren dienst is het allemaal zonder milieuschade te recyclen.

Washplate, passie icoon, schoonmaken

Jouw Keuken, Onze Passie

We zijn gepassioneerd om jouw keuken een hygiënisch schone plek te maken waar je met plezier kunt koken.

Kwaliteit vaatdoekjes, Washplate, schoonmaken icoon

Hygiëne als Levensstijl

Voor ons is de juiste hygiëne een manier van leven. Bacteriën zijn goed, maar soms echt op de verkeerde plek. Ze horen niet in vaatdoekjes!

Rutger portret, team washplate

De start van een revolutie

Nadat een vriend zijn zoontje bijna kwijt raakte aan Salmonella waren we met passie gedreven om de vergeten vaatdoekjes in de Nederlandse keukens weer dagelijks schoon te krijgen. Van een simpel idee groeiden we uit tot een hygiënische revolutie. We begonnen aan een keukentafel, en na tientallen prototypes, talloze uren onderzoek, testen en ontwikkeling in binnen- en buitenland, ontstond de Washplate.

Ons doel blijft een schonere, gezondere toekomst voor elk huishouden. Doe met ons mee en omarm de revolutie.
Met trots presenteren we het resultaat van onze toewijding, een product dat hygiëne in huis verbetert en dankzij steun en feedback van onze trouwe klanten blijven we innoveren!

Wereldwijde Hygiëne

Versterk onze Missie

Washplate goede doel

Samen zetten we ons in voor een inspirerende missie om de wereldwijde hygiëne te verbeteren. Dit doen we niet alleen met onze producten, maar ook door middel van filantropie en liefdadigheid. We begrijpen dat onze invloed verder reikt dan alleen onze producten, en we zijn vastbesloten om een actieve bijdrage te leveren aan positieve verandering.

Onze toewijding aan deze missie wordt gevoed door de steun van onze gewaardeerde klanten. Jullie zijn de drijvende kracht achter onze inspanningen om de wereld schoner, gezonder en veiliger te maken.

Met jouw vertrouwen en samenwerking kunnen we niet alleen innovatieve hygiëneproducten aanbieden, maar ook deelnemen aan liefdadigheid en initiatieven die wereldwijd een verschil maken. Samen kunnen we een echte impact hebben en een betere toekomst creëren voor de hele wereld.

Ons team

Maak kennis met het team dat het hart vormt van WashPlate. Gedreven door passie en expertise, streven we ernaar om hygiëne naar een hoger niveau te tillen.

Rutger portret, team washplate
CEO & Founder

Rutger Gast

Laat me je voorstellen aan Rutger, de visionaire oprichter en CEO achter ons bedrijf, die met passie en visie de koers bepaalt.

Damian portret, team washplate
Marketing Director

Damian Cutic

Ontmoet Damian, onze energieke Marketing Directeur, die de drijvende kracht is achter onze merkstrategie en groei-initiatieven.

Robin portret, team washplate
Creative Director

Robin Gast

Hier is Robin, onze getalenteerde Creative Directeur, die creativiteit en innovatie inbrengt in al onze projecten en campagnes.